Tio saker ni inte visste om mig

Okej jag vet, min blogg är sprillans ny, så det är ju egentligen inte alls mycket ni vet om mig. Men här har ni ändå några fakta som andra kanske inte vet om mig.

1. Jag tycker mycket om anime och introducerades till anime redan som 4-åring när Sailor Moon gick på tv. Sååå fantastiskt bra!

En annan rolig fakta, jag störde mig alltid på "förtexterna" i början som var i vägen för de fina blommorna hahaha!

2. Jag kan inte knäppa mina fingrar. Det går bara inte. Fram till för ett år sen kunde jag inte heller vissla, men det har jag iallafall lärt mig nu.

3. Fram till i somras så hade jag en konstig fixering med att köpa saker. Hade jag vart inne i stan utan att ha köpt något så kunde trippen dit kännas helt onödig. Nya grejer gav mig kickar. Nu har jag helt ändrat inställning och brukar istället utmana mig själv att inte köpa saker. Försöker att bara köpa grejer när jag verkligen behöver de.

4. Min största kändiscrush är Mark Ruffalo. Jag är vanligtvis inte den som diggar äldre män men Mark alltså, yummmm. Han är inte bara en crush, utan också min favoritskådis. Jäklar vad grym han är.
 
5. Mitt stjärntecken är jungfru och några jungfru-drag som verkligen stämmer in på mig är att jag är lojal, god och att jag har svårt för att be om hjälp.

6. Jag tycker väldigt mycket om Mumin och när jag var liten hade jag en vhs-film med Kometen Kommer, på danska! Min farbror bodde i Danmark ett tag och fick filmen i present, jag såg lustigt nog på den några gånger trots att jag inte förstod allt haha.

7. Jag är uppväxt på landet och hoppas verkligen att jag kommer bo i hus när jag blir äldre, om inte på landet så iallafall med en lagom stor trädgård.

8. Sport har aldrig intresserat mig det minsta. Jag hade verkligen inget intresse av att börja med någon sport när jag yngre och har fortfarande inte det.

9. Min storebror är min bästa vän. Det hade jag aldrig trott att jag skulle säga när jag var typ 14, men han är faktiskt det. Han betyder så otroligt mycket för mig.
Så söt bild från när vi var små, puss!

10. Den artist jag lyssnar på allra mest just nu är Bruno Mars. Hans röst är så sjukt behaglig och hans senaste skiva är så himla bra. En favorit är den här från hans andra skiva.

Kommentarer

Kul lista :D


Kom ihåg


Trackback