Kantarellmackor á la keto

Eftersom vi fick ett lass trattkantareller av min pojkväns mammas moster nu i helgen så gjorde jag självklart svampstuvning idag, fatta vad lyxigt! Guuud vad gott det är med svamp. Det är oerhört lite kolhydrater i svamp, vilket är perfekt för mig och E som går på keto.

Stekte kantarellerna med lite hackad lök i massor med smör, hade sen på grädde och liiite kokosmjöl för att det skulle tjockna till sig lite. Kyddade med salt, peppar och salvia. Sen var det bara att lägga stuvningen på proteinbröd (typ 3,5 g kolhydrater per skiva) och på med massor av ost. In i ugnen i typ en kvart, klart!
Jag visste inte hur mättande mackorna skulle vara så jag gjorde ganska mycket sallad att ha till, men blev verkligen proppmätt av allt det där. Hade kanske kunnat skippa mozzarellan. Men jäääklar vad gött det var alltså.

Nu ser jag på klockan att mitt favorit-guilty pleasure när det gäller tv har börjat, Paradise Hotel, så jag ska dricka upp min kopp med chai och se på det nu. Vi hörs imorgon! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback