Det händer grejer nu...

Både på bloggen och i verkliga livet så händer det stora grejer. Jag är så pepp och spänd på vad som komma skall. Så, vad händer?

- Jag har nu en egen domän. Min adress till bloggen är nu idakarlsson.se - hur sjukt?? Känns så himla nice och proffsigt om jag ska vara ärlig, haha!

- Jag håller på att få en snygg design. Då bloggdesign inte är min starka sida så har jag tagit hjälp av en grym person som håller på att hjälpa mig med en sjyst design. Pepp!

- Det viktigaste och största - jag har fått ett nytt jobb! Efter att lite otryggt ha jobbat på timme i ett halvår så ska jag nu börja på ett svensson-jobb á la nine to five. Jag är så oerhört glad över detta så att det finns inte, wow!

Jag ska även get  my shit together och försöka hitta på den nedrans laddaren till min kamera, som tappades bort i min senaste flytt. En riktigt bra kamera som skulle kunna ta sjukt mycket sjystare bilder än min telefon, vilket skulle göra ännu ett lyft för bloggen.

Detta citat har kommit att betyda jättemycket för mig sen jag satte det på min lilla light box som jag fick av min vän Natassa. För det stämmer verkligen, du är dina val. Du kan välja att göra vad du vill i livet. Du står inför olika val varje dag och de formar vem du är. Jag tycker den passar bra in på den fas jag befinner mig i livet nu. Fan vad jag mår bra. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback