Mina kosttillskott

Jag har under det senaste året varit noga med olika kosttillskott och vitaminer att boosta mig själv med. Så nu tänkte jag berätta lite om vilka tillskott jag tar.

Öljäst började jag ta nu i somras. Efter att ha provat en mindre förpackning så märkte jag stor skillnad på mitt hår och mina naglar, jäklar vad starka båda hade blivit. Öljäst är proppat med B-vitaminer som bland annat är bra för hud, hår och naglar, men även för ens ämnesomsätning. Sjukt bra. 

Omega 3 har jag använt mig av i flera perioder i mitt liv. Fiskfetter är ett under för kroppen och om man inte äter fet fisk varje dag (vem gör det, egentligen?) så är det ett asbra tillskott. Det ger minskad risk för hjärt och kärlsjukdomar, är bra för blodcirkulationen och bekämpar inflammationer i hjärnans celler, för att bara nämna några fördelar med det. Detta är något som alla borde ta tycker jag.

D-vitamin har jag ju faktiskt redan skrivit om här, kika gärna in.

Efter att jag oplanerat var in en snabbis på Allt för hälsan-mässan igår (varför tog jag inga bilder?!) så fick jag ett prov på Lectinet, ett tillskott som ska bidra till matsmältningsenzymernas normala funktion. Trots att jag inte direkt har något problem med min matsmältning, vad jag vet, tänkte jag prova denna i en månad. Det vill jag faktiskt förtydliga, sätt inte i dig tillskott och vitaminer som du inte vet ifall du behöver.  Det absolut bästa är att gå till läkaren och göra en kontroll som kan visa på vad för vitaminer du har brist på. Jag är noga vad för vitaminer jag tar och väljer att bara ta de som jag vet är allmänt bra att ta. Men som ett undantag tänkte jag testa denna i 30 dagar och se om den gör någon skillnad på mig.

Ta hand om er och ha en jätteskön söndag. <3Kommentarer

Jaha. Öljäst har jag aldrig provat? Ja käkar nån multivitamin och Omega 3 Tack för tipset


Kom ihåg


Trackback