Söndagsläsning

Jag håller just nu på att läsa boken Brödberoende skriven av William Davis. Enligt hans forskningar gör man helt rätt i att utesluta vetemjöl och alla andra glutenrika produkter. Jag håller själv på att testa att dra ner på mitt glutenintag för att se om jag mår bra av det, ska inte säga att jag utesluter det helt, för mig som inte är glutenallergiker så känner jag inte att jag behöver det. Det är iallafall en väldigt intressant läsning tycker jag. Fler borde läsa facklitteratur då och då. 💕
Ted Talks som kommer förändra ditt liv

Ni har säkert hört talas om Ted Talks. Korta eller lite längre klipp på youtube med olika motiverande och peppande föredrag. Jag har i helgen kollat på lite olika och tänkte välja ut några som jag själv verkligen gav mig inspiration.

10 ways to have a better conversation
Jag som själv nyligen börjat på ett nytt jobb och där med lärt känna nya människor tycker verkligen att den här var lärorik när det kommer till att konversera. Ofta känner jag mig osäker när jag pratar med personer jag inte känner så bra, men denna har gett mig lite kött på benen. Så många bra tips.
 
My philosophy for a happy life
Så inspirerande. Kommer sträva efter att leva efter Sam's kloka ord. Vilken klok kille han var.

Draw your future
Den här handlar om kraften i att rita upp sin framtid och hur det hjälper en att visualisera bättre än att bara tänka hur man vill att ens framtid ska se ut och vad man vill förändra. See it - believe it - act on it.

Det finns så många fler att kolla in på youtube, säkert hundratals. Kolla och bli inspirerad. <3Megamys

(null)

(null)
Efter att ha ätit asiatisk buffé med min fina pojk så ligger jag nu och myser under min gosiga filt och kikar på Pinterest. Doftljuset från Muji som doftar kanel och mandarin brinner för fullt. Det har vart en sån lugn och skön helg, men har samtidigt fått saker gjorda. Jag gillar verkligen såna helger. 

Ha en fortsatt fin kväll hörni, så hörs vi i veckan. 💕